Translation tool

duminică, 2 iunie 2013

YP1WFF/m din YOFF-529

Ne-am intalnit la Baia de Fier. Sorin venise si el la intalnirea de la Pensiunea Andreea. Nu a durat mult pana l-am convins sa incercam Sambata sa mergem la YOFF-529, Prigoria-Bengesti. Am luat harta si am studiat traseul. Erau in jur de 20 km.
Sambata dimineata ne-am regasit dupa o noapte scurta! Seara sosisem din Bucuresti la ora 0020 locala!
Am pus undita si laptopul in masina lui
 Sorin YO3DLW si am pornit. Statia si generatorul erau a lui Sorin. Drumul destul de sinuos ne-a scos in soseaua mare ce mergea la Tg. Jiu. Dar nu a tinut mult, ca am iesit si am luat-o pe drumurile locale. Surprinzator drumul era bun. Am parcurs traseul pana la iesirea din Prigoria, dupa care ne-am intors si am iesit pe un tapsan vazut cand treceam. Am parcat, am instalat antena, generatorul si am cuplat la statie. Din pacate nu am reusit sa ne cuplam la internet, astfel ca am inceput sa dam apel. Propagarea capricioasa. Pana cand ne-au mirosit "rechini" a durat ceva timp, dar de indata ce am fost pe DX Cluster au inceput sa curga QSO-urile
Intre timp au trecat cateva reprize de ploiae. In final se facuse tarziu. Urma sa pierdem pranzul asa ca a strans si am pornit inapoi.
Propagarea in valuri facea ca uneori semnalele sa fie puternice, alteori deabea, deabea se putea scoate corespondentul din zgomotul benzi.
Dupa ce am ajuns am facut logul, l-am incarcat la WWFF Logsearch.
De asemenea la Enzolog de unde se poate lua un eQSL
Cateva imagini se pot vedea aici, iar un scurt film aicihttp://www.youtube.com/watch?v=D67FA4NdGcI






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu