Translation tool

sâmbătă, 11 mai 2013

O experienta 4 x 4 prin zona de nord a Romaniei

Dupa 10 zile de umblat pe "coclauri" in nordul tarii si doua activari cu YP0WFF. iata ca acum am intrat si in posesia pozelor expedirtiei 4X4. A fost frumos, a fost deosebit si au imbinat cele doua pasiuni, 4X4 si Radio
Au reusit activarea a doua noi zone cu indicativul YP0WFF, au reusit sa parcurga traseul cap coada fara evenimente deosebite si ceea ce e mai important au incarcat "bateriile" pentru o noua perioada de munca. S-au intors cu bine si ne-au povestit cu amanunte cum a fost si ce ia impresionat din frumusetea YO.
Cateva dintre pozele facute cu aceasta deplasare la care a participat YO2LZP - Vlad, YO2MMX - Lili, YO2MLL - Ovidiu, YO2LQL - Horatiu.
Pe langa mult echipament necesar la o asemenea iesire si de o asemena durata, s-a mai gasit loc in masina lui Vlad si pt FT 450  si antene cu care a reusit sa tina legatura cu noi , cei de acasa si in momente de "respiro" sa faca apel in banda cu YOFF.
Le multumim pentru efort si rezultate
Eu nu pot decat sa sper ca vor mai avea asemenea "iesiri" si ne vom bucura si noi de reusita lor.
Desigur ca doresc ca un numar cat mai mare dintre cei care citesc aceste randuri sa ajunga la randul lor in locuri deosebite si sa ne povesteasca cum a fost.
A consemnat pentru "expeditionari" YO2MTGigi
Imagini se pot vedea aici <<<<<<<<<<<

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu