Translation tool

luni, 15 octombrie 2012

Un reportaj despre radioamatori la TVR 1 !

Se poate urmarii aici !


Postat de dragos YO3IVA la 2012-10-15 21:46:53 (ora Romaniei) de la adresa ***.***.***.111
sunt bucuros ca v a placut reportajul, ma chinui de foarte mult timp sa "bag" unul asa mare , este greu pt ca nu este spatiu de emisie "a lu' tata" si nu poti face ce vrei tu in tvr. dar pana la urma am reusit. ne-am chinuit un pic la el pt. ca nu prea am avut imagini la o calitate buna , si au fost de prin arhiva mea sau culese de pe net, la fel a fost greu cu echipele de filmare ,pt ca cine iti da o echipa de filmare pt o chestie pozitiva in ziua de azi? se cauta senzational si cancan mai rar chestii educative , dar pe asta am si mizat , spunandu-le ca este de datoria noastra ca televiziune nationala sa prezentam si acest sport sau hobby care poate aduce si foloase societatii in care traim. ma chinui sa tot strang imagini , pt la anu' as vrea sa mai fac unul tot asa mai mare , si daca imaginile nu sunt interesante nu se difuzeaza. va rog pe toti care aveti imagini de la diverse field-day uri sau evenimente hamradio , sa le pastrati la o calitate cat mai buna , pt ca la anul o sa incerc iar sa strang mai multe materiale si sa le compilez tot in asa ceva frumos. 73 de YO3IVA si sa ne auzim sanatosi pe statie. 



Felicitari atat protagonistilor, dar mai ales realizatorilor care au facut aceasta emisiune posibila si au determinat transmiterea ei pe postul national de televiziune:
Imagine: Aurel Varlan, Dorian ionita, Dragos Ivan (YO3IVA)
Montaj: Mihai Pungan, Anca Barbu
Reporteri: Aura Poterasu, Antonia Ionita
Producator: Mihael Preda
Au participat radioamatorii: YO3ND, YO3GOD, YO3IJF, YO3IPH, YO3ISA, YO3HJV, YO3IVA
Se pot posta comentarii si pe site-ul TVR, la aceasta adresa. Cred ca realizatorii vor fi incantati sa primeasca feedback de la telespectatorii radioamatori.
Preluare de la http://www.radioamator.ro/articole/view.php?id=839

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu