Translation tool

miercuri, 4 mai 2011

YP5WFF prima iesire - YOFF-330


YP5WFF
YOFF-330 Padurea de la Alparea 1 mai 2011

Incepand din 1 ianuarie 2011 prin programul Natura 2000 s-au adaugat la lista YOFF 28 situri ( in Judetul Bihor ) dintre care cateva chiar aproape de Oradea.

Sambata ma suna YO5OED Feri ce zici sa iesim cu echipa de la CS. Palatul Copiilor si Elevilor Oradea sa lucram ceva WFF .... cu noul indicativ YP5WFF ... cateva telefoane sa vedem cine vine ... pregatim antenele Dipol pentru 80m 40m si 20m, statie, cort, generator .In jurul orei 16 o furtuna trece prin Oradea cu primele descarcari.

Ne-am gandit la YOFF-448, e aproape, dar din pacate in padure e noroi si nu se poate monta cortul, dar nu ne dam batuti. Duminica plecam la drum Alegem Padurea de la Alparea YOFF-330. Dimineata la ora 7 un SMS de la YO5OED: pornim ? Da! a fost raspunsul...

Pornim doar noi doi, YO5OAG si YO5OED echipa mica ,dar inimoasa. Ajungem instalam antenele se fac reglajele si dam drumul. Verificam cum ne auzim in Oradea cu YO5ALI, YO5PCY. Pe frecventa totul e OK, si îi dam bataie. Legaturile vin una dupa alta in log .......

Dupa amiaza vine si ploaia si e tovaras cu noi pana la plecare. Multumim pentru spoturile in dx cluster lui YO3JW, YO5BAT, YO5ALI, HA8BE etc.

In jurul orei 19 incepem sa strangem echipamentele. Ploua deja binisor . Ne –am simtit foarte bine. Nu mai tarziu ajungem la Oradea cu bine.

Va multumim pentru rabdare. 73 / 44 YP5WFF ( QSL via YO5OAG )

Moto: am citit undeva urmatoarea fraza, se refera la contest dar imi place

Contest: The object is maximum enjoyment, not maximum score !!!

Pozele sunt aici !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu