Translation tool

joi, 10 mai 2012

YOFF-321 Padurea Bejan


Activare locatia YOFF-321 Padurea Bejan.
Joi 26.04.2012. Sediul Clubului Silver Fox este plin ca un stup de albine.
Sosesc participantii la concursul international de orientare radio CUPA DECEBAL. Sportivi vechi, sportivi noi, arbitrii, inscrieri, protocol, discutii, amintiri, si sperante pentru viitor. Sosesc si prietenii din HA care de cativa ani ne onoreaza cu prezenta.
In alta camera, iubitorii traficului radio, pun la cale expeditia pentru activarea locatiei YOFF - 321- Padurea Bejan. Alt grup se pregateste pentru participarea la concursul de UUS Trofeul Carpati. Mare tambalau pentruca fiecare vrea sa-si impuna prioritatea. Abia dupa ora 23 se face liniste si plecam catre casele noastre.
                Vineri 27.04.2012.
Vulpistii si vulpistele lor pleaca la concurs.
Scurtistii cu sculele lor pleaca sa instaleze baza de lucru pentru trafic  la Padurea Bejan.
Ce mare surpriza!. Credeam ca vom fi singuri prin zona. Acolo insa erau cel putin 200 de personae. Se instala un cort pentru un circ cu toata infrastructura lui. Se instalau zeci  de chioscuri si tarabe pentru satisfacerea poftelor celor care vor veni in zona cu ocazia zilei de 1 Mai. Am fost primiti printre ei  cu o curiozitate nedisimulata. Nu a trebuit sa mai instalam nici generatorul de curent, pentruca am fost invitati sa alimentam aparatura de la sursele lor.   Gratis!. Asta da bafta.
Dupa ce a inceput lucrul in trafic  a trebuit sa facem fata si corespondentilor si curiosilor care erau nedumeriti cum de puten noi sa contactam asa  repede statii din toata lumea. Buna reclama!.
Dupa ora 11, au inceput sa soseasca si concurentii de la orientare radio. Alta curiozitate pentru cetatenii prezenti, care nu erau lamuriti ce fac sportivii cu aparatele lor.
La ora 18, a trebuit sa le intrerup alimentarea cu energie, pentru ca mariile lor, operatorii, sa se pregateasca pentru participarea la masa festiva. Mai usor e sa iei biberonul de la gura sugarilor decat microfonul de la gura radioamatorilor impatimiti de traffic.
                Sambata 28.04.2012.
 Nu s-a deschis bine geana  zorilor cand Sandu – YO2LAN si Ginel – YO2CXJ, au deschis din nou statia ca sa lucreze cu indicativul YQ2WFF. Dar numai pana la ora 9.00, pentruca au trebuit sa faca QSY la SIMPO HD editia X -2012.
Duminica 29.04.2012.
Trafic radio cu indicativul special pentru YOFF-321
A  doua etapa pentru Cupa Decebal de radio orientare. Festivitate de premiere si gata!
Zile frumoase, pline de activitate si cu multe satisfactii.
 Cu toate activitatile, una peste alta, au fost facute totusi, peste 1000 de legaturi.
                                A consemnat pentru dumneavoastra
                                YO2BBB, George.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu